

## **CENTENNIAL DISTRICT** VISION TRAINING

JUNE 30 - JULY 1, 2017 KRUPP SCOUT HOLLOW

CHECK-IN BEGINS 4:30 PM EVENT BEGINS AT 7:00 PM

Vision Training Course Schedule					
Friday (Check-in available from 4:00 pm)					
Start Time	Length	Youth Schedule	Leader Schedule WITHOUT IOLS	Leader Schedule WITH IOLS	
4:30 pm	150 min	Set-up Campsite, Eat Dinner, and play Gaga Ball	Check-in, Set-up Campsite, and Dinner.	Check-in, set up, eat, <i>IOLS:</i> <i>Visit "Model Campsite"</i>	
7:00 pm	15 min	Meet at the front of Fort for Welcome, Opening Ceremony, and Housekeeping items			
7:20 pm	10 min	Introductions at Program Area: Main Fire Bowl			
7:30 pm	150 min	Program Instruction			
10:00 pm	45 min	Campfire Program in Main Fire Bowl			
11:00 pm		Return to Campsite and Lights Out			
Saturday					
6:00 am	60 min	Reveille, wake-up, get r	eady, work on assignments	IOLS: Meet at TLA in Fort	
7:00 am	60 min	Breakfast & Continue working on assignment			
8:00 am	15 min	Opening Flag Ceremony and Morning Announcements			
8:20 am	40 min	Program Instruction		IOLS Rotations:	
9:00 am	15 min	Unit Prep Time for Little Big Event		Meet at "Model Campsite"	
9:20 am	100 min	Little Big Event			
11:00 am	30 min	Course Reflection & Closing Remarks in Program Specific Gathering Area			
11:30 pm	Campsite Clean-up, Check-out, and Departure				

1. Bring BSA Medical Forms (parts A & B)

- 2. Units bring their own food for meal (quick meals please)
- 3. If you need to bring a trailer into camp, please notify Jeff Jenson@ 208-705-4438 ahead of time.
- 4. CHARTERED ORGANIZAION REPRESENTATIVE (COR) TRAINING WILL BE HELD AT THE TLA (IN THE FORT) AT 8:20 AM ON SATURDAY. THE TRAINING WILL LAST ABOUT AN HOUR.